Дизайн и редизайн на уеб сайт

Визията на Вашия уеб сайт е основополагаща за начина, по който страницата ще се възприема от клиентите Ви. До голяма степен от нея зависи и до колко той ще е успешен.

Хората, които определят дали дизайнът на уеб сайта Ви е адекватен, са Вашите клиенти. Визията се определя от спецификите на целевата група, към която е насочен самият проект, както и от фирмената идентичност. В зависимост от тези фактори, той може да бъде - напълно опростен, с много детайли, стилен, в различни цветове и т.н.

Често компаниите не си дават сметка колко важна роля има дизайнът на един уеб сайт. Разположението на всеки елемент на уеб страницата трябва да е точно определено, така че да създава приятно усещане за лекота у потребителя при интеракция със сайта. Вашите бъдещи и настоящи клиенти не трябва да се затрудняват с използването на страницата Ви. Всеки недостатък прави впечатление на клиента и той лесно може да бъде "отблъснат" и дори да се обърне към конкуренцията.
Би било жалко да губите потребители само заради лош дизайн, нали?

За да избегнете нежеланите последици, WebDesign1 Ви предлага изработка на специално създаден за Вас дизайн, който ще отговаря на Вашата фирмена идентичност и целева група. С адекватна визия, изработена от WebDesign1, Вашата компания ще бъде много по-положително възприемана на пазара, към който сте се насочили. Тази услуга не оскъпява излишно уеб сайта Ви, първоначалната инвестиция е по-висока, но определено доста по-ниска от тази, която ще се наложи да заплатите в бъдеще. Цената на дизайн се определя в зависимост от нужното време за създаването му, за да отговаря на Вашите нужди и изисквания.

Ако вече разполагате с уеб сайт, но неговият дизайн е морално остарял или просто вече не Ви харесва и желаете да го обновите, това е напълно нормално. Всеки един уеб сайт има нужда от глътка "свеж въздух" и нововъведения, за да запази интереса на потребителя. По този начин ще си спестите излишни разходи по създаването на нов уеб сайт.

Допитайте се до нас, като ни изпратите линк към Вашия съществуващ сайт и кратко описание на Вашата концепция. При този вид "ремонтни дейности" думите понякога не стигат, за да се опише точно и ясно желанието и препоръчваме да се свържете с нас и да се направи среща на четири очи.

oferta

b izrabotka na websiteизработка на онлайн магазинуеб сайт под наемподдръжка на уеб сайтхостинг услугисервиз за компютриготови уеб сайтовеоптимизация на уеб сайтдизайн и редизайн на уеб сайтпревод на уеб сайт