Изработка на онлайн магазин

В интернет все повече хора търсят не само информация, но и възможност да закупят различни стоки и услуги. Ако вече имате бизнес, свързан по някакъв начин с търговия и нямате онлайн магазин, е време да промените това.

Според проучване на Публисис МАРК Груп, 75,5% от градското население в България на възраст между 18 и 65 години използва редовно интернет, като една четвърт от хората прекарват над 5 часа на ден онлайн.

Според проучването, 70,9% от интернет потребителите са закупили стоки или услуги чрез интернет през последните няколко месеца, а 88% от потребителите закупили стоки или услуги чрез интернет, са на възраст между 26-45 години.

За да може Вашият бизнес да процъфтява онлайн, Ви е необходим добре направен и съобразен със стоките и услугите Ви електронен магазин.

Webdesign1 ще Ви консултира и ще превърне идеите Ви в реалност. Достъпните цени и високото качество на услугата ни ще Ви спестят не само време, но и усилия. Вашите клиенти заслужават място, в което да пазаруват с удоволствие Вашите стоки и услуги.

Ние можем не само да вкараме всички ваши продукти и артикули, но и да Ви обучим как да го правите сами.

Правилното администриране и поддръжка на онлайн магазина е ключов елемент за неговия успех! Поддръжката на един магазин не е само в това да съдържа актуална информация за продуктите и техните цени, но и да функционира правилно, да бъде привлекателен и удобен за клиента. Онлайн магазинът има нужда да бъде ежедневно следен и приспособяван към новостите, които ни предоставят технологиите.

Онлайн магазинът от Webdesign1 може да бъде както прикачен към вече същесвуващ уеб сайт, така и да бъде отделен.

Не се страхувайте от бъдещия си успех с Webdesign1!

oferta

b izrabotka na websiteизработка на онлайн магазинуеб сайт под наемподдръжка на уеб сайтхостинг услугисервиз за компютриготови уеб сайтовеоптимизация на уеб сайтдизайн и редизайн на уеб сайтпревод на уеб сайт