Поддръжка на уеб сайт

За да бъде напълно актуален и функционален всеки уеб сайт или онлайн магазин има нужда от поддръжка. Уеб сайтът е като цвете, което има нужда от поливане. Колкото по-голям е Вашият уеб сайт толкова по-голяма нужда има той от поддръжка.

За да бъде Вашият сайт по-добър от тези на конкурентите във Вашия бранш, той се нуждае от професионална поддръжка от специалист в сферата.

Поддръжката на един уеб сайт включва:

  • обновяване на съдържанието - добавяне на актуалните новини и информация и при нужда премахване на вече ненужните такива.
  • създаване на нови страници - нови линкове и обяви, сочещи към Вашият уеб сайт.
  •  следене на правилната функционалност - с течение на времето кодовете се обновяват, браузърите развиват и променят. За да работи правилно и точно един уеб сайт има нужда от обновяване и надграждане на модулите и компонентите използвани за направата му.
  • други строго индивидуални за уеб сайта нужди

Грешки при поддържка на уеб сайт от клиент:

Основни грешки при самостоятелното поддържане на един уеб сайт са, че обикновено хората изобщо не правят такова, както и неправилното прилагане на "прочетеното във форума". Постигането на наистина професионален и фукционален сайт „в крак с времето” е почти невъзможно без поддръжка от специалист.

При наличието на административен панел (CMS - система за управление на съдържанието), доста от фирмите не отделят нужното, дори в повечето случаи никакво внимание. За значителни и качествени промени отново е нужен професионалист.

Прекаленото внимание и губене на време из формуте също не е кой знае колко правилно. Вие губите време и услия в начинание, което не е основен източник на Вашите приходи. Интернет е просто още един пазар отварящ врати за Вас. Нека ние се погрижим за Вашите нужди и поддръжка, без да губите ресурси и ценно време , което можете да отделите на бизнеса си, развивайки го в други посоки.

oferta

b izrabotka na websiteизработка на онлайн магазинуеб сайт под наемподдръжка на уеб сайтхостинг услугисервиз за компютриготови уеб сайтовеоптимизация на уеб сайтдизайн и редизайн на уеб сайтпревод на уеб сайт