Превод на уеб сайт

Превеждането на един уеб сайт е изключително отговорна задача, а от професионализма на изпълнението и зависи най-вече Вашият успех. Ние предлагаме услуга на изключително високо ниво, която гарантира перфектен краен резултат. Нашите експерти имат богат опит в превеждането на всякакви текстове. Основните езици, на които се превеждат материалите и съдържанието на сайтовете са:

  • Английски
  • Немски
  • Руски
  • за други езици моля, свържете се с нас допълнително

Цената на превода варира, в зависимост от различни фактори като езика, обемът на текста, спецификата и тематиката на текстовия материал, както и на какъв материален носител е текста (електронен или хартиен).
Цената за превода на всеки един език е различна и се отнася за минимум 1700 символа (не се включват интервалите между думите). Всеки клиент на Webdesign1 ползва преференциални цени, а при по-голям обем на текстовете, ще бъде добавена допълнителна отстъпка. 

oferta

b izrabotka na websiteизработка на онлайн магазинуеб сайт под наемподдръжка на уеб сайтхостинг услугисервиз за компютриготови уеб сайтовеоптимизация на уеб сайтдизайн и редизайн на уеб сайтпревод на уеб сайт