Уеб сайт Под наем

Тази услуга е нова за българския пазар, но далеч не е такава в световен мащаб. След 2007 година и задълбочаването на финансовата криза, много фирми по цял свят предпочетоха да имат уеб сайт, но под наем. Освен много по-ниската стартова цена и ниските месечни такси, тази услуга има още много преимущества пред закупуването на уеб сайт.

Ако се огледате, ще видите едно и също нещо, което учудва отново и отново - предприятия, изпитващи затруднения, да плащат хиляди левове за новите си уеб сайтове и които нямат достатъчно пари, за да ги популяризират.

Уеб сайтовете могат да бъдат скъпи и изработката им да отнема много време. Сървърните разходи, поддръжката, както и таксите за проектиране, могат бързо да надхвърлят предвидения бюджет. Важно е да знаете, че уеб сайтовете изискват постоянни промени и модернизация, за да бъдат актуални. Това покачва цената и отнема доста от Вашето време, което иначе бихте отделили за бизнеса си.

Но има един по-добър начин – вземете си сайт под наем!

Наемането на един уеб сайт е чудесен начин да получите всичко, което Ви трябва, докато спестявате време и пари. Чрез наемане на сайт, Вие си спестявате проблеми, разходи и време за дизайн, изграждане и поддържане на Вашия собствен сайт. Нямате допълнителни разходи - когато наемате уеб сайт, всичко е включено в цената.

Предложението ни ще ви позволи да имате уеб сайт, който може да расте, за да отговаря на нуждите на вашия бизнес. Това ще ви осигури гъвкавост и предимство пред конкурентите Ви.

Наемането на уеб сайт има предимство пред лизинга – не се сключва лизингов договор, а прост договор за наем.

Наемете уеб сайт - спестете време и избягайте от неприятностите!

Вашият бизнес заслужава вниманието Ви, а не уеб сайтът му! Управлението на собствен бизнес е трудна работа. Ние знаем, че компаниите се нуждаят от професионален уеб сайт, за да популяризират своите услуги, но не винаги могат да си го позволят. Най-добрият компромис, който бизнесът Ви може да понесе, е да наемете уеб сайт.

За да Ви помогнем в избора и ориентацията, ние създадохме няколко готови проекта, за почти всеки известен бизнес и сектор. Възможно е да не намерите готово решение за точно това, което търсите, но за това ние сме насреща в готовност да го редактираме и нагодим според Вашите нужди. Не се колебайте да се свържете с нас - нашият екип е винаги готов да започне нов проект, създаден специално за Вашите нужди.

Нашите предложения са примерни и ще трябва сами да изберете точно какви функции бихте искали да има и кои трябва да се премахнат. Платформата предлага богата гама от функции и компоненти като контактни форми, анкети, форуми, галерии, карти, мултимедийни плейъри и много други. 

След като Вашият сайт е създаден и работи, системата за управление на съдържанието е проектирана така, че можете да правите всякакви промени. Може да поверите и поддръжката на сайта на нас, за да сте сигурни, че някой се грижи за Вашия бизнес дори и докато спите.

Започнете сега и ние ще отведем бизнеса Ви до следващото ниво!

oferta

b izrabotka na websiteизработка на онлайн магазинуеб сайт под наемподдръжка на уеб сайтхостинг услугисервиз за компютриготови уеб сайтовеоптимизация на уеб сайтдизайн и редизайн на уеб сайтпревод на уеб сайт